‘Een pedoseksueel heeft screenshots van mijn kind in onderbroek op zijn site staan’


Een leuke foto met het gezin op het strand delen met je familie op Facebook of die ene schattige kinderfoto op Instagram plaatsen zodat je vrienden op de hoogte blijven. Het lijkt onschuldig, maar dat is het niet. Pedoseksuelen speuren het internet af en maken misbruik van kinderfoto’s.

Beluister hier de podcast:

Of via je favoriete podcast-app.

Presentator Maaike Timmerman gaat in gesprek met journalist Danny Ghosen en Arda Gerkens van Offlimits, het expertisecentrum Online Misbruik.  Onderzoeksjournalist Sandra van den Heuvel duikt in de cijfers en achtergronden.

Heeft u een vraag over misdaad? De onderzoeksredactie van Het Misdaadbureau beantwoordde eerder al vragen als ‘Hoe vaak wordt er gestolen bij de zelfscankassa?‘, ‘Waarom worden vrouwen verliefd op mannen in de gevangenis?‘ en ‘Heeft het zin om aangifte te doen van fietsendiefstal?‘ Heeft u ook een vraag, stuur die dan het liefst als audio-bericht naar Het Misdaadbureau via 06 57 83 28 94. Wie weet wordt jouw vraag behandeld in de volgende uitzending!

Luister iedere vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 naar Het Misdaadbureau op NPO Radio 1. Of luister het WNL-programma terug als podcast, via je favoriete podcast-app.

Scan de QR-code om het nummer op te slaan:

Whatsapp WNL Misdaadlijn QR Code

Door: Floortje van Gamerenhttps://wnl.tv/2023/08/29/podcast-het-misdaadbureau-een-pedoseksueel-heeft-screenshots-van-mijn-kind-in-onderbroek-op-zijn-site-staan/