4 tips voor het bestellen van een kerstpakket


Tip 1: Varieer

Hoewel een cadeaubon een heel handig en praktisch cadeau is als kerstpakket, doet het afbreuk aan de verrassing. Het is dan wel een cadeau waarbij iedereen zelf kan kiezen, niemand zit elk jaar op hetzelfde pakket te wachten. Niet alleen de inhoud is belangrijk, ook de verpakking speelt een belangrijke rol bij het ontvangen van het kerstpakket. Kijk eens verder dan de kartonnen doos en kies een originele verpakking door alles bijvoorbeeld te verpakken in een stevige rugtas. Neemt ook nog eens supermakkelijk mee voor je medewerkers.

Tip 2: Budget

Ga je een kerstpakket bestellen? Bepaal dan eerst je budget. Er zijn voor ieder budget vele leuke opties, maar het helpt bij het kiezen als je een globale prijs in gedachten hebt. Hierdoor minimaliseer je de opties en is een keuze maken voor het kerstpakket een stuk makkelijker. Bij een kerstpakket gaat het niet direct om de geldwaarde, maar om de gedachte die erachter zit. Het gaat immers om dat schouderklopje voor het harde werken. Zorg wel dat het kerstpakket een meerwaarde voor de ontvanger heeft. Dit kan door de lekkernijen aan te vullen met een geschenkartikel. 

Tip 3: Traditioneel

Een kerstpakket vol met gadgets is natuurlijk superleuk, maar hoe groot is de kans dat al jouw medewerkers, van jong tot oud, dit zullen gebruiken en waarderen? Kies het liefst een kerstpakket dat bruikbaar en gangbaar is. Zeker in de huidige tijd waarin alles duurder geworden is, zal een goed gevuld kerstpakket vol boodschappen al enorm gewaardeerd worden.

Tip 4: Passend bij je bedrijf

Een kerstpakket kopen kun je in allerlei thema’s en prijsklassen. Zorg bij het kiezen van een kerstpakket ervoor dat de inhoud of het thema wel aansluit bij de missie van je bedrijf. Heb je bijvoorbeeld duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dan vinden je werknemers dit hoogstwaarschijnlijk ook belangrijk. Een eco-verantwoord kerstpakket met duurzame producten zal dan zeker in de smaak vallen en sluit mooi aan bij je bedrijf.

https://www.dezaak.nl/partner-content/4-tips-voor-het-bestellen-van-een-kerstpakket/